Audy Birthday! :D

hi guys! now feb 17th, actually audy birthday is 16th feb but i just can make surprise now

in early morning i ride my motorcycle to sumayyah’s home, after take my mom to her friend’s home, setelah itu di alfamart deket rumah sume gue beli bahan-bahan buat bikin kue, ya anggep aja kue-kue an gitulah, terus sume dateng dan kita kerumah sume, sebenernya ini surprise audy nya udah ada dirumah sume dia nginep dari hari sabtu, diluar rumah sume kita dekor kue-kue annya audy nya lagi nonton dikamar sume jadi ga denger kita, and then the result is..

Imagenah itu dia kue nyaa

terus kita mengendap-endap setelah sebelumnya gue salim dulu sama bunda nya sumayyah, terus kita kasih ke audy deh

Image

yak ini lah tersangka kitaa, abis itu makan-makan dah kita, barakallah audy😀 uhibbukifillah ({})

Image
wii gambarnya miring

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s